Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Melegítsük a sütőt 200 fokra. Béleljünk ki sütőpapírral egy négyzet alakú, hőálló tálcát, majd öntsünk rá olajat. Szórjuk meg durvára vágott mandulával és zabpehellyel. Keverjük össze, süssük 8 percig.
Öntsük a keveréket egy nagy tálba. Egy kis lábasban kavarjuk össze a vajat, mézet, cukrot, vanília kivonatot és főzzük, kevergessük lassú tűzön, míg a vaj és a cukor meg nem olvad.
Utána adjuk hozzá a mandulás-zabpelyhes masszához és hagyjuk kissé kihűlni, de nem teljesen.
Adjuk hozzá a szárított gyümölcsöket és az apróra vágott csokoládét, hogy beleolvadhassanak a tésztába.
Egy négyzet alakú formába öntve pihentessük a hűtőben 2 órán keresztül, végül szeletekre vágva tálaljuk.
Tipp: Zárt műanyag tárolóban akár egy hétig is eláll süteményünk.