Hozzávalók

1 dkg tengeri só
4 gerezd fokhagyma
2 fej vöröshagyma
2 kanál étolaj
1 dkg őrölt fekete bors
2 csipet majoranna
1 kg csirkemáj
2 darab zsemle

Leírás

Előző este a tejbe beáztatom a májat. Másnap kb 2 evőkanál olajon puhára sütöm. Közben a hagymákat üvegesre párolom majd fűszerezem ízlés szerint.2 db zsemlét is beáztatok. Végül a májat,az áztatott zsemlét és a fűszeres hagymát összeturmixolom.Fóliába rakom és szorosan feltekerem. Friss puha kenyérre kenve fenséges reggeli, vagy előétel.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4