Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A hús úgy lesz a legfinomabb, ha nem fejti le a bordákról! Mossa és tisztítsa meg, illetve ha szükséges, távolítsa el a zsírosabb részeket. Tegyen vizet egy lábasba, és adja hozzá a sót, a babérleveleket és a borsot. Helyezze bele a bordákat - ügyeljen rá, hogy a víz jól ellepje - és szurkálja meg őket egy késsel.
Hagyja állni 2-3 napig, majd ellenőrizze, fordítsa meg, és szurkálja meg őket még egyszer. Végül vegye ki a bordákat, mossa meg őket tiszta vízben és tegye egy műanyag zacskóba. Gondosan zárja le a zacskót, majd tegye 75-80 fokos gyöngyöző vízbe. Egy óra után vegye ki a vízből és préselje össze. Ezután főzze tovább még két órán keresztül, majd vegye ki a lábasból, és tálalja hidegen.