Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tészta hozzávalóit egy tálba tesszük. Gyors mozdulatokkal összegyúrjuk. Ha szükséges, tejet lehet még hozzá tenni, pár cseppet. Két részre osztjuk, és kb. fél órát pihentetjük, letakarva. A két darabot tepsi méretűre nyújtjuk. Az almákat lereszeljük, és lassú tűzön megpároljuk. Hozzáadjuk a cukrot (ízlés szerint módosítható a mennyiség) és a fahéjat. Az egyik kinyújtott tésztát a tepsibe fektetjük, majd ráhalmozzuk az almát, és befedjük a másik, kinyújtott lappal. A tetejét megkenjük egy felvert tojással, és villával megszurkáljuk, hogy a gőz távozni tudjon. 180 °C-os sütőben, aranybarnára sütjük.