Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A hagymát megfonnyasztjuk, a paprikát és a paradicsomot hozzáadjuk. A sárgarépát kis lyukú reszelőn lereszeljük, ezt is a hagymára tesszük, majd pépesre főzzük. Ezután beletesszük a babérlevelet, a pirospaprikát, a fehérborsot, 1 kanál mustárt. Sózzuk ízlés szerint, majd kb. 1/2 órát főzzük. Ekkor 2 dl vörösbort beleöntünk. Puhára főzzük. Rántást készítünk, közepesen barnára pirítjuk. A rántást ezután felengedjük vízzel, simára keverjük, majd hozzáadunk fél liter tejfölt. Ezután a tejfölös rántást is belekeverjük, és még egyszer felforraljuk. A mártást leturmixoljuk, és újra forraljuk. Belerakjuk a kockára vágott halat és kaliforniai paprikát. 5-6 perc alatt készre főzzük, és tésztával tálaljuk.