Hozzávalók

½ l tej
2 csomag babapiskóta
2 dl kávé
2 csomag vaníliás pudingpor (vaníliás főzés nélküli)
250 ml növényi tejszín (hulala/meggle)

Leírás

Csináltam kávét, ált. macisat csinálok, a csepp miatt, abba kis rumaroma. A krém: Egyszerűen fél liter tejben elkeverni a pudingport, ill. felverni a tejszínhabot. Először arra gondoltam, hogy összekeverem, de külön tettem végül, így rétegesebb. Jönnek a kávéba forgatott babapiskóták, vigyázzunk, hogy ne áztassuk el, mert a tocsogósat szerintem senki nem szereti. Ezután jön a puding fele, a tejszínhab fele, ismét kávéba forgatott babapiskóta, krém másik fele, tejszínhab és végül megszórjuk kakaóporral.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4