Hozzávalók

3 egész tojás
17 dkg kristálycukor
2 zacskó babapiskóta
4 dl habtejszín
½ dl rum aroma
4 dl kávé
25 dkg krémsajt

Leírás

A sajtkrémet jól kikeverem, a cukorral. A tejszínt habbá verem, egyesével hozzáadom a tojások sárgáját, a cukros vajat, és az egészet a tojások habbá vert fehérjéhez keverem, óvatosan. Egy mély tálba, váltva sorakoztatom az alábbiakat: Rumos feketekávéba mártogatott babapiskótát (szépen kibélelem a tál alját), erre egy réteg krém jön, majd megint piskóta. Tetejére krém kerüljön. Fél napra hűtőbe teszem, ez idő alatt a piskóta átpuhul, összeáll a krémmel. A tetejét kakaóporral megszórom.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4