Receptek Levesek Hamis gulyásleves zöldségesen

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 darab paradicsom
1 csipet őrölt fekete bors
3 darab sárgarépa
1 darab zöldpaprika
1 fej vöröshagyma
1 kanál őrölt pirospaprika
2 darab fehérrépa
1 csipet ételízesítő
100 g penne

Leírás

A hagymát apró kockára vágjuk és megdinszteljük. A tűzről levéve, beleszórjuk a pirospaprikát. Vízzel felöntjük és belerakjuk a vékonyra felaprított zöldséget, a paradicsomot és a paprikát (egészben). Sóval, borssal, őrölt fűszerköménnyel ízesítjük. Ha a zöldség megpuhult, beledobjuk a tésztát és ezt is, pár perc alatt, megfőzzük. A végén megszórjuk a levesünket egy kevés, apróra vágott petrezselyemmel.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4