Receptek Főételek Hal Halszeletek édesburgonyával

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 dl tej
4 kanál extra szűz olívaolaj
10 dkg vaj
1 darab citrom
1 dl tejszín
1 csipet őrölt fehérbors
8 szelet halfilé
2 darab édesburgonya
10 dkg finomliszt (átszitált, + 2 ek.)

Leírás

Az édesburgonyát megtisztítjuk és lereszeljük. Vajon megfuttatjuk és megszórjuk liszttel. Felengedjük forró tejjel. Fűszerezzük és tejszínnel dúsítjuk. A halakat lisztbe forgatjuk és olívaolajon megsütjük őket. Sózzuk őket és citromlevet csepegtetünk rájuk. Tészta körettel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4