Receptek Főételek Hal Halszelet gombával

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 fej vöröshagyma
½ dl étolaj
1 darab citrom
3 dl tejszín
1 csipet őrölt fehérbors
40 dkg csiperkegomba
1 csipet ételízesítő
10 dkg finomliszt
4 darab pontyfilé

Leírás

A halszeleteket sózzuk, és alaposan megforgatjuk lisztben, majd serpenyőben hirtelen megsütjük. A gombát a finomra vágott vöröshagymával, kevés olajon megpirítjuk. Ízesítjük sóval, borssal és kevés fokhagymával. Felöntjük tejszínnel, és kiforraljuk. Tálalásnál a halat a gombára helyezzük, és citromlével meglocsolva, forrón tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4