Receptek Főételek Hal Halszelet gombával

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 fej vöröshagyma
½ dl étolaj
1 darab citrom
3 dl tejszín
1 csipet őrölt fehérbors
40 dkg csiperkegomba
1 csipet ételízesítő
10 dkg finomliszt
4 darab pontyfilé

Leírás

A halszeleteket sózzuk, és alaposan megforgatjuk lisztben, majd serpenyőben hirtelen megsütjük. A gombát a finomra vágott vöröshagymával, kevés olajon megpirítjuk. Ízesítjük sóval, borssal és kevés fokhagymával. Felöntjük tejszínnel, és kiforraljuk. Tálalásnál a halat a gombára helyezzük, és citromlével meglocsolva, forrón tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4