Receptek Előételek Hideg előételek Halsaláta aszalt paradicsommal

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 darab citrom
1 fej jégsaláta
6 szál toast kenyér
5 kanál extra szűz olívaolaj
20 dkg szárított paradicsom
1 marék madársaláta
1 marék rukkola
2 doboz tonhal konzerv

Leírás

A salátákat mossuk meg, és tépkedjük össze. A kenyeret vágjuk kockára, és pirítsuk meg. A halat vágjuk fel tetszőleges darabokra, csakúgy, mint az aszalt paradicsomot. Keverjük össze a hozzávalókat egy tálban, olívaolajjal és citromlével.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4