Receptek Főételek Hal Halfilé sajtmártással

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 kanál finomliszt
3 dl tej
20 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 dl tejszín
10 dkg trappista sajt
80 dkg halfilé

Leírás

A halfilét szeletekre vágjuk, és sózzuk, borsozzuk, majd lisztbe forgatjuk. Serpenyőben felmelegítjük a vajat, és ebben megsütjük a halszeleteket. 3 kanál vajat felmelegítünk, majd beleszórjuk a lisztet és a sajtot. Elkeverjük, és forró tejjel felöntjük. Fűszerezzük, és tejszínnel készre főzzük a mártást. Ha a sajt nem olvad el, akkor turmixoljuk meg. Tálaláskor a halszeleteket bevonjuk, a sajtmártással. Köretnek rizs, tészta, illetve párolt zöldség is tökéletes.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4