Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Halak megtisztítása: A pontyot a fejétől, uszonyától és farkától megszabadítom. Ezután az egyéb halakkal és vöröshagymával együtt, felrakom főni. Amíg az alaplé elkészül a felszeletelt pontyokat enyhén olajba, sóba és pirospaprikába pácolom! Ezután a kész alaplevet kipasszírozom szálka mentesen, majd kb. 3 liter vízzel hígítom. Felforralom és belehelyezem a pácolt halszeleteket, majd kb. 20-percig főzzük. Az utolsó 10 percben teszem rá az őrölt pirospaprikát és a pontyban lévő tejet, vagy ikrát. Nagyon finom, kiadós és sűrű lesz. Jó étvágyat hozzá!