Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás
Receptek Levesek Halászlé

Hozzávalók

1 darab paradicsom
1 darab zöldpaprika
4 fej vöröshagyma
1 darab halászlé kocka
3 kanál őrölt pirospaprika
2 kg pontyfilé
2 kg pontyfilé (kárász, keszeg, törpe harcsa)

Leírás

Halak megtisztítása: A pontyot a fejétől, uszonyától és farkától megszabadítom. Ezután az egyéb halakkal és vöröshagymával együtt, felrakom főni. Amíg az alaplé elkészül a felszeletelt pontyokat enyhén olajba, sóba és pirospaprikába pácolom! Ezután a kész alaplevet kipasszírozom szálka mentesen, majd kb. 3 liter vízzel hígítom. Felforralom és belehelyezem a pácolt halszeleteket, majd kb. 20-percig főzzük. Az utolsó 10 percben teszem rá az őrölt pirospaprikát és a pontyban lévő tejet, vagy ikrát. Nagyon finom, kiadós és sűrű lesz. Jó étvágyat hozzá!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2025.04.02.
Rendelj most
Eper
1 kg
-35%
3999 Ft
2599
Ft
Eper
Az ajánlat érvényes2025.04.02.
Rendelj most
Idared alma
-41%
749 Ft
439
Ft/kg
Idared alma
1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4