Receptek Levesek Hal raguleves

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
10 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 darab citrom
1 darab vöröshagyma
1 csipet tárkony
1 darab zellergumó
1 marék zöldborsó
1 darab fehérrépa
1 csipet ételízesítő
1 darab sárgarépa

Leírás

A halat kockára vágjuk, csak úgy, mint a zöldségeket. A hagymát vajon megpároljuk, és rárakjuk a zöldségeket. Fűszerezzük, és félig puhára pároljuk. Megszórjuk liszttel, és felengedjük alaplével. Felforraljuk, és belerakjuk a kockára vágott halat. Készre főzzük, és a végén tejszínnel dúsítjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4