Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A sertéshúst felaprózzuk a vöröshagymával együtt. A hagymát zsíron megpirítjuk, majd hozzáadjuk a húst, és így 10-12 percig sütjük. Ekkor kevés pirospaprikát és 1 dl vizet adunk hozzá. sózzuk, beletesszük az összepréselt fokhagymát, és így tovább pároljuk. Eközben feldaraboljuk a savanyúkáposztát, a zöldpaprikát és a paradicsomot. Mikor a hús már majdnem teljesen megpuhult, beletesszük a zöldségeket is a lábosba. Amikor minden puhára főtt, behabarjuk a tejföllel, rászórjuk a felaprózott petrezselymet. Végül galuskával kínáljuk az ételt.