Hagyományos töltött tojás

Hozzávalók

4 darab tojás
1 csipet
2 kanál szárított kapor
4 kanál majonéz
1 kávéskanál mustár
1 kávéskanál friss petrezselyem
1 csokor metélőhagyma

Elkészítés

1

A tojásokat keményre főzzük megpucoljuk, félbevágjuk. A sárgájukat kivesszük és egy tálba tesszük. Sózzuk, borsozzuk, majonézzel, mustárral, apróra vágott metélőhagymával és petrezselyemmel ízesítjük, majd villával krémesre összedolgozzuk.

2

A tojáspasztát habzsákba tesszük, és a tálaláshoz elrendezett fehérjékbe nyomjuk. Metélőhagymával és egy kevés fűszerpaprikával díszítjük.

Tesco Magazin / 2020. TAVASZ
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4