Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
1,5 liter vízben főzzük puhára az egész csirkemellet, kb. 30 alatt. A főzés félidejében adjunk hozzá apróra vágott zellert, a koriander felét, babérlevelet és oregánót.
Vegyük ki a megfőtt csirkehúst, vágjuk fel kisebb kockákra, majd tegyük félre.
Hevítsünk fel egy serpenyőben olívaolajat, adjuk hozzá a zúzott fokhagymát és az apróra vágott hagymát. Pirítsuk üvegesre. Adjunk hozzá chilit, valamint apróra vágott és meghámozott paradicsomot. Főzzük fedő alatt, lassú tűzön 10 percig.
Ezután öntsük a keveréket közvetlenül a csirkehúslébe. Sózzuk, borsozzuk, és főzzük lassú tűzön, amíg besűrűsödik, kb. 45 percig.
Tálaláskor tegyünk nachost a tányér aljára, majd merjük rá a levest. Adjunk hozzá egy kevés feldarabolt csirkemellet, szeletelt halloumi sajtot és avokádó darabokat. Díszítsük a megmaradt korianderrel és nachos-szal. Fűszerezzük frissen facsart zöldcitrom lével.
TIPP: A vegán változatnál hagyjuk ki a csirkét, használjunk zöldséglevest, és váltsuk ki a sajtot növényi alapú termékkel.