Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 darab tojás
40 dkg finomliszt
½ csomag sütőpor
10 dkg porcukor
20 dkg margarin
1 üveg baracklekvár

Leírás

A lisztet és a porcukrot átszitáljuk, majd egy tálba tesszük. Hozzáadjuk a vaníliás cukrot, a sütőport, pici sót, és összedolgozzuk a szoba hőmérsékletű margarinnal. Egyenként hozzáadjuk a tojásokat, majd a citrom reszelt héját. A kapott tésztát megfelezzük, és 3 mm vastagságúra nyújtjuk, majd linzerszaggatóval, lyukas és tele formákat szúrunk. Előmelegített sütőben, aranybarnára sütjük, majd baracklekvárral megkenjük, és összeragasztjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4