Receptek Italok Alkoholmentes Hagyományos karácsonyi puncs

Hozzávalók

0.7 l szőlőlé (piros)
0.4 l víz
narancslé
citromlé
100 g kristálycukor
4 darab egész fahéj
4 szem egész szegfűszeg
fagyasztott erdei gyümölcs mix (vagy friss gyümölcsök szeletelve)

Elkészítés

1

A gyümölcs kivételével tegyünk minden összetevőt egy nagy edénybe és forraljuk fel őket.

2

Ha kint a szabadban szeretnénk felszolgálni, épp csak annyira tartsuk melegen, hogy fogyasztható legyen, de ne forrjon egyfolytában.

3

Szolgáljuk fel a gyümölcsökkel.

4

Ha még ízletesebbé szeretné tenni a karácsonyi puncsot, használjon gyümölcs- vagy fekete teát, esetleg narancslét a víz helyett.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4