Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A hagymát hámozd meg, majd szeleteld vékony karikákra. Egy kis olajat, forrósíts fel egy serpenyőben. Közepes láng felett, süsd aranybarnára a hagymakarikákat. A vajat olvaszd meg, majd vedd le a tűzről és tedd félre. Szitáld össze a lisztet, a sütőport, valamint a sót, majd az ujjaddal, fúrj egy lyukat a keverék közepébe. A tojást lágyan verd fel a tejjel, majd a hagymakarikákkal együtt, tedd a lisztes edénybe és gyorsan, könnyedén kavard össze. A tésztát kanalazd a kivajazott formák 3/4-éig, majd szórd meg a reszelt sajttal. 200 fokon, 15 percig, vagy tűzpróbáig süsd.