Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 csipet őrölt fekete bors
1 darab vöröshagyma
1 csipet majoranna
10 dkg zsír
2 dl száraz fehérbor
1 csipet ételízesítő
½ kg pulykamáj

Leírás

A májat tetszőlegesen feldaraboljuk. A hagymát szeletekre vágjuk, és zsíron megfonnyasztjuk. Rárakjuk a májat, majd fűszerezzük, és fedő alatt megpároljuk. Kevés fehérborral meglocsolhatjuk. Petrezselymes burgonyával, vagy rizzsel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2025.04.15.
Rendelj most
1h
h n ó p mp
Friss csirkemellfilé
húspultban kapható
2025
Ft/kg
Friss csirkemellfilé
Az ajánlat érvényes2025.04.15.
Rendelj most
1h
h n ó p mp
Magyar csomós retek
-33%
299 Ft
199
Ft/cs
Magyar csomós retek
magyar termék
Az ajánlat érvényes2025.04.15.
Rendelj most
1h
h n ó p mp
Friss magyar sertéscomb
húspultban kapható
1539
Ft/kg
Friss magyar sertéscomb
magyar termék
1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4