Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A lisztet a tálba szitáljuk, hozzákeverjük a sót, rozmaringot. Az élesztőt a cukorral, 1 dl langyos vízben felfuttatjuk. Hozzáadjuk a liszthez, adjuk még hozzá az olajat és a többi langyos vizet. Nagyon jól kidolgozzuk, és meleg helyen megkelesztjük. Inkább lágy legyen a tészta, mint kemény. Felkarikázunk 2 nagyobb fej hagymát. Ha megkelt a tészta, egy olajozott tepsibe nyújtjuk, állni hagyjuk még kb. fél órát, majd ezután jól megkenjük tejföllel. Ráterítjük a hagymát, és a tetejére jó sok sajtot reszelünk. Bő 40-50 percig sütjük, közepes lángú sütőben.