Receptek Főételek Húsos ételek Hagymás csirkeragu

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
10 dkg finomliszt
15 dkg vaj
60 dkg csirkemell
3 dl tejszín
1 darab vöröshagyma
1 dl száraz fehérbor
1 csipet őrölt fehérbors
1 csipet ételízesítő
1 darab póréhagyma
1 marék friss petrezselyem

Leírás

A hagymákat aprítsuk fel, és vajon dinszteljük meg. Rakjuk rá a kockára vágott csirkemellet, és fedő alatt pároljuk puhára. Tetszés szerint fűszerezzük. Ha megpuhult, akkor szórjuk meg liszttel, és keverjük el. Forró vízzel engedjük fel, és dúsítsuk tejszínnel.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4