Receptek Levesek Hagymaleves

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 kanál finomliszt
1 doboz tejföl
2 fej vöröshagyma
1 szem burgonya
1 darab vaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 csokor újhagyma

Leírás

A hagymákat megtisztítom, felkarikázom és a vajon megpárolom. Közben a burgonyát apró kockákra vágom és sós vízben, puhára főzöm, majd a főzővízzel együtt turmixolom. A megpárolódott hagymát, 1,5 liter ételízesítős vízzel (vagy leveskockával) felengedem, kicsit főzöm még, majd hozzáteszem a turmixolt burgonyát. Felforralom, borssal fűszerezem és a tejföllel elkevert liszttel behabarom.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4