Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A hagymát apróra vágjuk, közben egy fazékban 1 evőkanálnyi vajat melegítünk. Rászórjuk a hagymát, és kevergetve pirítjuk, amíg kis színt nem kap. Beleöntjük az alaplét, lefedjük, és 10 percig főzzük.
Hozzáadjuk a tejszínt, levesszük a tűzről és simára turmixoljuk. Sózzuk, borsozzuk.
A toast kenyeret kockára vágjuk, tepsibe szórjuk és 3 percre forró sütőbe toljuk. Közben figyeljük, hogy meg ne égjen!
A levest még forrón tányérokba merjük. Apróra vágott kaporral és ropogós kenyérkockákkal gazdagítva tálaljuk.