Receptek Levesek Hagymaleves pirított kenyérkockákkal

Hozzávalók

4 fej vöröshagyma
1 kanál vaj
1 l húsleves alaplé
1 dl tej
1 csokor friss kapor
4 szelet toast kenyér
1 adag

Elkészítés

1

A hagymát apróra vágjuk, közben egy fazékban 1 evőkanálnyi vajat melegítünk. Rászórjuk a hagymát, és kevergetve pirítjuk, amíg kis színt nem kap. Beleöntjük az alaplét, lefedjük, és 10 percig főzzük.

2

Hozzáadjuk a tejszínt, levesszük a tűzről és simára turmixoljuk. Sózzuk, borsozzuk.

3

A toast kenyeret kockára vágjuk, tepsibe szórjuk és 3 percre forró sütőbe toljuk. Közben figyeljük, hogy meg ne égjen!

4

A levest még forrón tányérokba merjük. Apróra vágott kaporral és ropogós kenyérkockákkal gazdagítva tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4