Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás
Receptek Levesek Hagymaleves petrezselyemmel

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
4 kanál finomliszt
15 dkg vaj
2 dl tejszín
20 dkg vöröshagyma
2 dl száraz fehérbor
1 csipet őrölt fehérbors
1 csipet ételízesítő
1 kanál friss petrezselyem

Leírás

A hagymát megpucolom félbe, majd halvány szeletekre vágom. A vajat, egy mély serpenyőben vagy fazékban megolvasztom, majd hozzáadom a hagymát. Lefedem és 10 percig hagyom párolódni. Közben persze, időnként kavarok rajta néhányat. Ezután lassú tűzön, már fedő nélkül, gyakori kavargatás mellett karamellizálom hagymát. Negyed óra elteltével, a hagyma már elveszti a tartását, aranyszínűvé válik. Nagyon oda kell figyelni, hogy véletlenül se égjen le sehol! Ekkor hozzáadom a lisztet, felöntöm a forró levessel, alaposan elkeverem és közepes tűzön, még negyedórát főzöm. Ezután sózom, borsozom. Alaposan leturmixolom, majd hozzáadom a petrezselyemzöldet és a tejszínt.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2025.04.19.
Rendelj most
3n 7ó
h n ó p mp
Magyar csomós retek
-33%
299 Ft
199
Ft/cs
Magyar csomós retek
magyar termék
Az ajánlat érvényes2025.04.19.
Rendelj most
3n 7ó
h n ó p mp
Friss csirkemellfilé
húspultban kapható
2025
Ft/kg
Friss csirkemellfilé
Az ajánlat érvényes2025.04.19.
Rendelj most
3n 7ó
h n ó p mp
Friss magyar sertéscomb
húspultban kapható
1539
Ft/kg
Friss magyar sertéscomb
magyar termék
Az ajánlat érvényes2025.04.19.
Rendelj most
3n 7ó
h n ó p mp
Ananász
-41%
999 Ft
589
Ft/kg
Ananász
1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4