Receptek Levesek Hagymaleves konyakosan

Hozzávalók

1 kanál finomliszt
1 csipet kristálycukor
4 dkg trappista sajt
2 kanál vaj
4 darab húsleveskocka
1 pohár konyak
50 dkg póréhagyma

Leírás

A hagymát apróra vágjuk, olajon megdinszteljük, megszórjuk liszttel és felöntjük vízzel. Hozzáadjuk a leveskockát és 25 percig főzzük. Sózzuk, borsozzuk, majd a konyakot beleöntjük. A sajtot csak tálalásnál adjuk hozzá, de ne legyen túl forró, mert egybekapja. Pirított kiflit adunk hozzá.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4