Receptek Előételek Hideg előételek Hagymalekvár másképpen

Hozzávalók

1 tk tengeri só (reszelt)
1 kanál kristálycukor
1 dl extra szűz olívaolaj
1 kg vöröshagyma
1 dl édes vörösbor

Leírás

A hagymát megpucoljuk és karikákra vágjuk. A cukrot serpenyőben megolvasztjuk, karamellizáljuk, majd hozzáadjuk az olajat. Összekeverjük és beletesszük a hagymát. Jól átforgatjuk benne, majd megsózzuk. Lefedve, kb. egy órát puhítjuk, pároljuk és közben adagoljuk hozzá a bort. Ha elfőtt róla, akkor kész! Jó étvágyat!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4