Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tojássárgákat a porcukorral, gépi habverő segítségével, kb. 10-15 perc alatt alaposan összedolgozzuk. Evőkanalanként hozzáadjuk a víz felét. Ezután a sütőporral elkevert lisztes kakaó következik, szintén részletekben, de közben már mehet bele a maradék víz is. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, és nagyon óvatosan beleforgatjuk a tojásos-lisztes masszába, vigyázva, hogy a hab ne törjön össze. A tésztát kikent, lisztezett tepsire öntjük, és a tetejére rászórjuk az előzetesen kockára vágott barackot 160 fokra előmelegített sütőben, kb. 30 perc alatt megsül. (Tűpróba!)