Receptek Desszertek Sütést igénylő Gyümölcsös croissant

Hozzávalók

6 darab croissant

200 ml tej

100 g nádcukor

4 darab tojás

2 kanál vaj

1 csomag vanílás cukor

½ tk őrölt fahéj

¼ tk őrölt szerecsendió

1 csipet

8 darab szilva

1 marék málna

1 marék áfonya

1 kevés porcukor

1 kevés juharszirup

Elkészítés

1

Egy tálban keverjük össze a tejet, cukrot, a tojásokat, a vaníliás cukrot, a fahéjat, a szerecsendiót és egy csipetnyi sót.

2

Vágjuk félbe a croissant-okat és süssük meg őket.

3

Vágjuk fel a gyümölcsöket.

4

Kenjük ki vajjal a sütőformát, majd oszlassuk el benne a croissant-t és a gyümölcsöket.

5

Öntsük rá a tejes masszát, majd tegyük a hűtőbe 30 percre. Süssük 175 °C-on 15-20 percig. Tipp: Sütés után hagyjuk hűlni 10 percig, végül szórjuk meg porcukorral. Tálaljuk juharsziruppal.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4