Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Egy tálban keverjük össze a tejet, cukrot, a tojásokat, a vaníliás cukrot, a fahéjat, a szerecsendiót és egy csipetnyi sót.
Vágjuk félbe a croissant-okat és süssük meg őket.
Vágjuk fel a gyümölcsöket.
Kenjük ki vajjal a sütőformát, majd oszlassuk el benne a croissant-t és a gyümölcsöket.
Öntsük rá a tejes masszát, majd tegyük a hűtőbe 30 percre. Süssük 175 °C-on 15-20 percig. Tipp: Sütés után hagyjuk hűlni 10 percig, végül szórjuk meg porcukorral. Tálaljuk juharsziruppal.