Receptek Levesek Gyümölcsleves befőttesen

Hozzávalók

2 dl tej
10 dkg kristálycukor
3 dkg tejszín
1 csipet őrölt fahéj
1 üveg meggybefőtt
1 tasak vaníliás pudingpor
1 csipet őrölt szegfűszeg
1 üveg őszibarack

Leírás

Egy fazékba, kb. 1-1.5 l vízbe, odateszem főzni a meggyet, hozzáöntve a befőtt levét is, majd hozzáadom az őszibarackot is. Fűszerezem cukorral, fahéjjal, szegfűszeggel. Mikor majdnem kész, öntök hozzá egy kis tejet, illetve tejszínnel, vagy vanília pudinggal besűrítem, egy kicsit krémes állagúra. Botmixerrel leturmixolom, majd átszűröm. Hidegen és melegen is fogyasztható. .

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4