Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A zselatint kevés vízben felfőzzük, és megvárjuk míg elkezd hűlni. Mikor már hideg és még folyik, akkor a legmegfelelőbb. A tészta hozzávalóit, egy tálban összegyúrjuk. Kivajazunk egy tortaformát, és ujjnyi vastagon belenyomkodjuk a tésztát a formába, majd hűtőbe rakjuk. A tejszínt habbá verjük, rakunk bele vaníliát és porcukrot. Ha jó kemény a hab, kétfelé osztjuk, és az egyik adaghoz hozzáadjuk a túrót, a felkockázott sárgadinnyét, és reszelt citromhéjjal ízesítjük. Belekeverjük a zselatint is. A kész habot felvisszük a tésztára, és a megmaradt tejszínhabbal dekoráljuk. Bármilyen gyümölccsel elkészíthetjük. Miután kész vagyunk, 2-3 órára helyezzük hűtőszekrénybe.