Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Joghurtos, krémes, mediterrán étel, elkészíteni pedig gyors és egyszerű!
Fele-fele arányban, keverd össze a tejfölt és a majonézt.
Egy kis doboz tejfölhöz ugyanannyi majonéz, 1 kávéskanál kapor, 1 kávéskanál bazsalikom, 3 kávéskanál cukor és fél kávéskanálnyi őrölt bors szükséges.
Jól dolgozd össze, majd egy órára hagyd a hűtőben, hogy az ízek összeérjenek.
TIPP
Az itt felsoroltak csak körülbelüli mennyiségek, kóstolgasd és érezni fogod, kell-e még bele valamiből több. Érdemes őrölt kakukkfüvet és szintén őrölt bazsalikomot használni, mert így intenzívebb az íze. A tejföld pedig helyettesítheted joghurttal is, ha könnyedebb ételre vágysz.
TUDTAD?
A gyros mártás egy mediterrán étel, amelyet klasszikusan gyros húshoz használnak. Azonban bátran kísérletezhetsz vele, akár salátákhoz, vagy mártogatósként is kitűnő.