Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A sertéskarajt megtisztítjuk, megmossuk, leszárítjuk és sóval, borssal bedörzsöljük. A tűzálló tálba olajat öntünk, rátesszük a húst, megszórjuk köménymaggal, kevés levest öntünk alá, lefedjük alufóliával, majd ezzel meglocsoljuk a húst. Kb. 40 percig sütjük, a levével és a húslevessel locsolgatva. A megsült hús szaftját leszűrjük és a narancslekvárral felforraljuk. Ezzel öntjük nyakon, tálaláskor. Ha megsül, 10 percig pihentetjük, hogy szépen szeletelhessük. Rizzsel tálaljuk.