Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Az első réteg: 3 tojást habosra keverünk, hozzáadunk 5 ek. porcukrot, kakaót és 1 vaníliás cukrot. 2,5 ek. zselatint elkészítünk, 1,5 dl vízzel. Langyosra hűtjük, majd a krémbe keverjük, és így öntjük a tortaformába, amit hűtőbe teszünk. Amíg megdermed ez a réteg, máris nekiláthatunk a második elkészítésének. Második réteg: 3 kis pohár tejfölt kikeverünk, 5 ek porcukorral és 1 vaníliás cukorral. Ehhez is hozzáadunk 1 adag lehűtött zselatint, és ráöntjük a 2 rétegre. A harmadik réteg: Többféleképpen el lehet készíteni. A legbiztonságosabb megoldás, ha egy színes, ízlésünknek megfelelő gyümölcskocsonya port kiválasztunk, és ezt elkészítjük (legszebb, ha pirosas színt választunk). Másik megoldásként, 1 dl málnaszörpöt felfőzünk 3 ek. porcukorral, 1 kis tasak zselatinnal és 4 dl vízzel. Langyosra hűtjük, és ezt öntjük a tortánkra. Ha ez is megdermedt, kiszedjünk a tortaformából, és hidegen tálaljuk. Nagyon finom! Tipp: pohárban tálalva is nagyon mutatós desszert!