Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Az első laphoz, 4 db tojássárgáját kakaóval, 5 kanál kristálycukorral és 1 van. cukorral habosra kikeverni, majd 3 db tojás fehérjét kemény habbá verni. Közben 1 cs. zselatint, 1.5 vízzel fel kell főzni. A habosra kevert tojássárgájához hozzákeverjük a langyos zselatint, majd óvatosan hozzákeverjük a kemény tojáshabot. Folpack fóliával kibélelt tepsibe rakjuk. Hűtőben pihentetjük, dermedésig. A második laphoz, a 4 dl tejfölt 1 cs. vaníliás cukorral és 4 kanál porcukorral kikeverjük. Közben 1 cs. zselatint, 1.5 vízzel fel kell főzni. Ha kihűlt, a tejföllel összekeverjük, és a 2 tojásfehérjéből vert habbal óvatosan összekeverjük, majd ráöntjük az előző lapra. A harmadik laphoz, a 1.5 dl vizet és 2 dl szörpöt, 2 csomag zselatinnal felfőzünk. Ha kihűlt, a lapok tetejére öntjük. Ha a szörp is jól megdermedt, akkor éles késsel, óvatosan lehet szeletelni.