Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A 3 tojássárgáját, 1 cs. vaníliás cukrot és 5 ek. porcukrot, kakaót habosra keverünk. A 3 tojásfehérjét kemény habbá verjük. 1,5 dl vízben, 2 ek. zselatinból oldatot készítünk. Először a zselatinos vizet keverjük össze a kikevert tojásokkal, majd a habbá vert tojásfehérjékhez keverjük. Tepsibe önjük (magas oldalú tepsibe), majd hűtőbe tesszük. Amíg megdermed, elkészítjük a második réteget. 5 dl tejfölt, 3 cs. vaníliás cukrot és 7 ek. porcukrot jól elkeverünk. 1,5 dl vízből és 2 ek. zselatinból oldatunk készünk. A cukros tejfölhöz hozzáadjuk ezt az oldatot, jól elkeverjük, és a második rétegre öntjük. Hűtőbe tesszük. 2,5 vízből és 3 ek. zselatinból oldatot készünk, amit összekeverünk 3 dl szörppel. Ezt a harmadik rétegre öntjük, és legalább 2 órát, hűtőben állni hagyjuk.