Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás
Receptek Levesek Grízgaluska levesbetét

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 darab tojás
1 dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
20 dkg búzadara
1 csipet ételízesítő

Leírás

A tojást szétválasztjuk, a fehérjét kemény habbá verjük. Hozzáadjuk a tojássárgáját, és annyi búzadarát, hogy híg, lágy masszát kapjunk. Egy- két órát hagyjuk pihenni, hogy a búzadara megszívja magát, be fog sűrűsödni. Ha híg állapotúra keverjük be, akkor nem lesz kemény grízgaluskánk! Fontos, hogy a végleges állagát az állás idő végére érje el, akkor lesz remegős, laza. A sózástól kemény marad, nehezen fő meg, elég az ízes levesben főzni. A fővésben lévő levesbe szaggatjuk, lassú tűzön megfőzzük, ellenőrizzük a közepét, hogy átfőtt-e. Kiszűrjük a levesből, mert felszívja a maradékot, állás közben.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2025.04.20.
Rendelj most
2n 23ó
h n ó p mp
Magyar csomós retek
-33%
299 Ft
199
Ft/cs
Magyar csomós retek
magyar termék
Az ajánlat érvényes2025.04.20.
Rendelj most
2n 23ó
h n ó p mp
Friss csirkemellfilé
húspultban kapható
2025
Ft/kg
Friss csirkemellfilé
Az ajánlat érvényes2025.04.20.
Rendelj most
2n 23ó
h n ó p mp
Friss magyar sertéscomb
húspultban kapható
1539
Ft/kg
Friss magyar sertéscomb
magyar termék
Az ajánlat érvényes2025.04.20.
Rendelj most
2n 23ó
h n ó p mp
Ananász
-41%
999 Ft
589
Ft/kg
Ananász
1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4