Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Helyezzük a húsokat a forró grillre, majd süssük minden oldalukról 10-10 percig, vagy amíg át nem sülnek. Hagyjuk egy kicsit kihűlni, majd villával tépjük szét vékony csíkokra a húst.
Egy tálban keverjük össze a fűszerkeveréket a paradicsompürével, a zúzott fokhagymával és a sóval. Kenjük meg a tortillákat mindkét oldalukról olívaolajjal. Helyezzük a lapokat a grillre, majd 30 másodperc alatt csak az egyik oldalukról grillezzük meg mindet. Ezután fordítsuk meg a tortillákat, és a grillezett oldalukat kenjük meg a paradicsomos keverékkel. Tegyük rá a tépett csirkehúst, a karikára vágott lilahagymát, a kukoricát és szórjuk meg darabokra csipkedett mozzarellával. Így grillezzük még további 3-5 percig fedő alatt, hogy a sajt megolvadjon.
Tálalás előtt szórjuk meg friss petrezselyemmel.