Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Vágjuk 2,5-3 cm vastag szeletekre a tofut.
Tegyük egy szűrőre és öntsünk rá meleg, sós vizet. Hagyjuk állni pár percig.
Közben készítsük el a pácot: keverjük össze az összes hozzávalót.
Óvatosan itassuk fel a vizet a tofuról.
Kenjük meg a tofut a páccal, majd tegyük hideg helyre.
Készítsük el a paprikás salátát: melegítsük elő a sütőt 200 fokra, mossuk meg a paprikákat és tegyük egy tepsire. Süssük puhára 15-20 perc alatt.
Vágjuk fel a paprikákat, a levéhez tegyünk alá egy tálat.
Hámozzuk meg és szeleteljük fel őket.
Adjunk hozzá fokhagymát, petrezselyemzöldet és sót.
Grillezzük a tofu mindkét oldalát, végül tálaljuk a salátával és friss kenyérrel.