Receptek Főételek Húsos ételek Grillezett sajt szalonnával, vörösáfonyás mártásban

Hozzávalók

4 szelet kenyér
4 tk vaj
4 szelet bacon szalonna
1 csipet őrölt fekete bors
1 csipet
1 csomag grillsajt

Elkészítés

1

Melegítsük elő a grillsütőt közepes hőmérsékletűre.

2

Helyezzük a szalonnaszeleteket alumínium grilltálcára, úgy hogy ne érjenek egymáshoz, majd grillezzük oldalanként 3-3 percig. A sajtot kenjük meg a vörösáfonya-mártással, majd oldalanként 7-10 percig grillezzük.

3

Közben a kenyérszeletek mindkét oldalát vajazzuk meg. Vágjuk fel a sajtot vékonyabb szeletekre. Mindkét oldalról sózzuk és borsozzuk meg. A sajtszeleteket tegyük 2-2 szelet bacon közé, így helyezzük egy szelet kenyérre, majd fedjük le a másik szelet kenyérrel.

4

Helyezzük a szendvicseket a grillre, és pirítsuk mindkét oldalukról 3-3 percig, amíg aranyszínűek nem lesznek.

TIPP:
Ízlés szerint salátával, paradicsommal és különféle öntetekkel kínálhatjuk!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4