Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Egy tálban keverjük össze a megmosott és felszeletelt koktélparadicsomot, az olajat, 1 darab narancs héját, a zöldcitrom levét, a mézet, a fekete ribizlit, a gyömbért, a felmelegített vajat, a zúzott fokhagymát, a sót és a borsot. Töltsük meg a pisztrángot ezzel a keverékkel, valamint a felszeletelt narancsokkal. Kenjük meg a külsejét olívaolajjal, sózzuk és fűszerezzük meg.
Helyezzük a halat a grillre, és süssük oldalanként 10-10 percig.
A burgonyát sós vízben főzzük puhára, majd szűrjük le. Tisztítsuk meg a fokhagymát, nyomjuk át fokhagymatörőn, keverjük össze 2 evőkanálnyi olajjal, sóval, borssal, ecettel, metélőhagymával és tárkonnyal. A főtt burgonyát locsoljuk meg olívaolajjal, és további 5 percig grillezzük, amíg ropogós nem lesz. Keverjük össze a grillezett burgonyát a fokhagymás keverékkel, adjunk hozzá metélőhagymát és a pisztránggal tálaljuk.
Tipp:
A burgonyát metélőhagyma virágával is díszíthetjük.