Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Tegyük az egész, megmosott és szárazra törölt paprikákat a grillre, és süssük kb. 10 percig, időnként megforgatva. Amikor már szépen megpirultak, vegyük le mindet a rácsról, és hagyjuk kihűlni. Húzzuk le a kihűlt paprikák héját, csumázzuk ki, majd vágjuk a paprikákat vékony szeletekre.
Egy tálban keverjük össze a vizet, az ecetet, a sót, a cukrot és a chilit. Adjuk hozzá a tisztított, apróra vágott fokhagymát és a kaprot (egészben), végül a grillezett paprikákat. Hagyjuk állni, lehetőleg egész éjszakán át.
Helyezzük a pácolt oldalast a grillre, és süssük kb. 30-40 percig. Grillezés közben rendszeresen forgassuk meg, hogy egyenletesen átsüljön.
A grillezett paprikával tálaljuk.