Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Előkészítése: A grillsütő rácsát beolajozzuk, a sütőt előmelegítjük. Közben az összes fűszert, a zúzott fokhagymát és az olajat, mustárt, ketchupot mártássá keverjük. A tonhalat felszeleteljük. Elkészítése: A halszeleteket a grillsütő rácsára fektetjük és bekenjük a fűszeres keverékkel. 5-6 perc múlva megfordítjuk és a másik oldalát is bekenjük. További 5-6 percnyi sülés után, tálalhatjuk. Amíg a hal sül, készítsünk burgonyapürét hozzávaló köretként. Fűszeres tejfölt kínáljunk még mellé.