Receptek Főételek Húsos ételek Grillezett camembert illatos, sült körtével és könnyű csirke salátával

Hozzávalók

4 darab camembert
2 darab körte
1 darab csirkemell
1 csipet
2 kanál fenyőmag
20 dkg rukkola
1 kanál dió
3 kanál méz
1 kanál dijoni mustár
2 kanál olívaolaj

Elkészítés

1

A csirkemellet megkenjük olajjal, sózzuk-borsozzuk, és egészben grillezzük. Ha kihűlt, kisebb darabokra vágjuk.

2

Egy salátástálba beleszórjuk a rukkolát, a negyedekre vágott körtét és a csirkedarabokat.

3

A mézet és a mustárt összekeverjük egy kevés olívaolajjal. A diót és a fenyőmagot száraz serpenyőn átpirítjuk, és az öntethez adjuk. Az öntetet a salátára locsoljuk.

4

A sajtot grillezzük. Forró áfonyaszósszal és a rukkolás salátával kínáljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4