Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A salátát leveleire bontjuk, megmossuk, megszárítjuk, és falatnyi darabokra tépve, kibéleljük vele a salátástálat. Az uborkát és a retket karikákra szeljük, vagy felkockázzuk. A megtisztított hagymát felszeleteljük (a paprikát 2 cm-es négyzetekre vágjuk). A paradicsomot négybe vágjuk, majd felszeleteljük. Az uborkát a retekkel, a paradicsommal, a hagymával és az olajbogyóval összekeverve, a salátára halmozzuk. Megszórjuk az apróra vágott petrezselyemmel, majd a feta sajtot 1 cm-es kockákra vágjuk, és a salátára tesszük. Az olajat az ecettel, a fokhagymával, az oregánóval és a bazsalikommal összekeverjük, majd pici sóval és borssal ízesítjük, majd a salátára öntjük. Tetejére rukkolát dobálunk.