Receptek Előételek Görög joghurtpesto

Hozzávalók

25 dkg görög joghurt
1 kávéskanál szárított oregánó
1 kávéskanál szárított kakukkfű
Pesto
2 kanál fenyőmag
1 kanál dió
1 csipet
4 kanál olívaolaj
1 csokor friss petrezselyem
3 gerezd fokhagyma

Elkészítés

1

A pesto összes hozzávalóját robotgépben összeturmixoljuk.

2

Egy tálban összekeverjük a joghurtot a pestóval, sózzuk, borsozzuk, és legalább 20 percre hűtőszekrénybe tesszük.

3

A kész szószt friss oregánóval vagy bazsalikommal is megszórhatjuk. Nagyon finom pita kenyérrel, paprikával, olajbogyóval, héjában sült krumplival, édesburgonyával.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4