Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A krumplit alaposan megsikáljuk, és héjában megfőzzük. Közben a megtisztított gombát, az olajon sütni kezdjük. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk kevés köménnyel, és addig főzzük, míg a leve el nem párolog. Megszórjuk fűszerekkel, átkeverjük, felöntjük a tejszínnel, beleszórjuk az apróra vágott petrezselyemzöldet, felforraljuk, majd levesszük a tűzről. A krumplit meghámozzuk, kockára vágjuk. Egy jénai tálat kivajazunk, zsemlemorzsával megszórjuk, és fele burgonyát tálba rendezzük. Rákanalazzuk a gomba felét, erre a többi krumplit, majd a maradék gomba jön. Erre rakok tejfölt, reszelt sajtot, majd 180 fokos sütőben, 35-40 percig sütjük.